دادگاه سحر تبر برگزار شد چهره واقعی سحر تبر رونمایی شد

0

دادگاه رسیدگی به اتهامات «فاطمه خویشوند» معروف به سحر تبر از شاخ‌های اینستاگرام که مهر امسال بازداشت شده بود، در تاریخ ۲۳ دی ماه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی مقیسه برگزار شد. به گزارش ایرنا، پیام درفشان یکی از وکلای مدافع فاطمه خویشوند با اعلام این خبر گفت: در جلسه امروز (دوشنبه)، به صورت شفاهی و کتبی، دفاعیات خود را ارائه کردیم. ضمن اینکه در این جلسه، اسناد مربوط به سوابق بیماری روانی موکل یعنی سحر تبر و بستری شدن وی در بیمارستان «میمنت» به صورت کامل به دادگاه تقدیم شد.درفشان گفت: در جلسه امروز مدرک صادرشده ازسوی بیمارستان روانپزشکی میمنت مبنی پذیرش و بستری موکل به خاطر مشکلات رفتاری و خودآزاری در تاریخ ۲۴ خرداد سال ۹۸ به دادگاه ارائه و درخواست شد به پاسخ پزشکی قانونی به شماره ۳۹۸۲۴۳۰۰۰۶۸۷۱۰۵ و مندرج در صفحه ۹۲۴ جلد چهارم پرونده که با انجام معاینات بالینی به دادسرا پاسخ و اعلام کرده موکل دارای اختلال چندشخصیتی است، توجه شود. وکیل خویشووند ادامه داد: نکته جالب توجه این است که پزشکی قانونی با وجود عدم ارائه سوابق پزشکی و نسخه‌های مختلف دارویی و درمانی، بر وجود بیماری اختلال شخصیتی در خویشوند اذعان کرده و طبیعتاً در صورت امکان ارائه سوابق پرونده‌های متشکله درمانی و نسخ دارویی موجود به مرجع پزشکی‌قانونی، امکان ارائه نظریه تکمیلی برای آن مرجع مقدور است.

سحر تبر و چهره واقعی او نشان داده شد

سعید دهقان دیگر وکیل فاطمه خویشوند هم با اشاره به جلسه دادگاه امروز گفت: با تشکیل جلسه دادرسی، امکان رؤیت چهره حقیقی و وضعیت روحی موکل توسط دادگاه میسر شد که نشان‌دهنده این است که تصاویر و کلیپ‌های منتشرشده توسط این نوجوان در اینستاگرام شباهتی با چهره حقیقی او ندارد. به عبارت بهتر «سحر تبر» مخلوق نرم‌افزار فتوشاپ، گریم و ابزار تدوین بوده و فاقد هرگونه شباهت به این مخلوق نرم‌افزاری است.این وکیل دادگستری افزود: بنا بر تصمیم دادگاه، در جلسه امروز، آخرین دفاع از موکل اخذ نشد که از لحاظ حقوقی می‌تواند علت آن نیاز به اخذ اظهارات از سایر متهمان پرونده برای تصمیم‌گیری باشد.دهقان گفت: همچنین در پایان جلسه دادگاه امروز از دادگاه درخواست شد که با توجه به شرایط نامناسب روحی و روانی موکل، ظرفیت‌های مفید قانونی برای اتخاذ شیوه‌های درمانی مناسب و رویکرد متناسب در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی و نوجوانانی که دچار اشتباه شده‌اند، مورد توجه قرار گیرد.بنا بر این گزارش وکلای فاطمه خویشوند، پیشتر اتهامات او را معاونت در افساد فی‌الارض، تشویق به فساد از طریق تشویق جوانان به اباحه‌گری، توهین به مقدسات از طریق توهین به حجاب و تحصیل مال نامشروع اعلام کرده بودند.

کاربران صفحات مجازی درباره سحر تبر چه گفتند؟

دادگاه سحر تبر برگزار شد

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در ایران در توییتر نوشت که اتهام معاونت در افساد فی الارض وقتی معنا پیدا می‌کند که مباشری وجود داشته باشد در موضوع سحر تبر مباشر اصلی کیست؟ و اگر مباشر وجود ندارد، معاونت هم معنا نمی‌یابد.”

او در یک توییت دیگر به اینکه اتهام افسد فی الارض بالاتر از محاربه است و مجازاتش اعدام است، رو به رو کردن “یک فعال جوان اینستاگرام را با چنین اتهامی” فاجعه و نشانه بی توجهی مقامات قضایی دانست.

جرم “فساد فی الارض” که از بعد از انقلاب ایران وارد دستگاه قضایی ایران شده، می‌تواند با اشد مجازات یعنی اعدام همراه باشد.

یک کاربر هم این انتقاد را مطرح کرد: “حالا که سحر تبر معاونت فساد فی الارض بوده، رئیس کی بوده؟”

یک کاربر توییتر با اشاره به سابقه بیماری فاطمه خویشوند نوشت: “به جای آسیب شناسی و درمان های مراقبتی علل و شاید مشکلات روحی و روانی، به یک نوجوان ۱۸ ساله اتهام #مفسد_فی_الارض می زنید! آقای قاضی اصلا شما قلب دارید؟ فرزند چطور؟ مطابق کدام قانون همچین حکمی صادر می کنید؟!”

کاربر دیگری نوشت: “اشکال ما اینجاست که همیشه اشتباهی می فهمیم! یه دختر ۱۸ ساله قراره به اتهام معاونت در فساد فی‌الارض محاکمه بشه، ولی هزاران مورد از فسادهای اداری، مالی و سیاسی در کشور وجود داره که یا از رانت استفاده می کنن یا فراموش شدن و هیچ وقت رسیدگی نمیشن!”

کاربر دیگری هم نوشت: “یه جور تو سایت‌ها تیتر زدن سحر تبر فلان تاریخ در فلان دادگاه محاکمه میشود انگار طفلکی قاتل زنجیره‌ای یا یه کلاهبردار بین‌المللیه. واقعا مملکت عجیبی داریم کسی که با کلاشینکف به مردم شلیک کرده راست راست میگرده اونوقت یه دختر بدبخت که با گریم ملت رو سرگرم میکرده در انتظار محاکمه‌س.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت شرط بندی(بدون فیلتر)