نتایج کاروان ایران و اتفاقات جالب المپیک توکیو

0
نتایج کاروان ایران و اتفاقات المپیک توکیو

علی آقامیرزایی، نماینده قایقرانی ایران در مرحله مقدماتی کایاک یکنفره 1000 متر در رقابت با 5 قایقران دیگر در رده پنجم قرار گرفت و به یک چهارم رسید. در این مرحله دو قایقران اول به نیمه‌نهایی المپیک2020 راه پیدا کردند و بقیه قایقرانان راهی یک‌چهارم شدند.

کشتی

امین میرزازاده در اولین دیدار خود در شانس مجدد المپیک2020 مقابل حریف اوکراینی 5 بر 1 به پیروزی رسید و راهی رده‌بندی شد. فرنگی‌کار وزن 130 کیلوگرم کشورمان برای مدال برنز باید رضا کایالپ کشتی گیر سرشناس و عنوان دار کشور ترکیه را شکست دهد. محمدعلی گرایی نماینده 77 کیلوگرم کشتی فرنگی در اولین دیدار خود در المپیک2020 برابر حریف کوبایی با نتیجه 7 بر 3 به پیروزی رسید و راهی یک چهارم نهایی شد. هادی ساروی نماینده 97 کیلوگرم #کشتی فرنگی در اولین دیدار خود در المپیک2020 برابر حریف الجزایری با نتیجه 9 بر 0 با امتیاز عالی به پیروزی رسید و راهی یک چهارم نهایی شد.

کامبک فوق العاده کاپیتان تیم ملی؛ محمدعلی گرایی نماینده 77 کیلوگرم #کشتی فرنگی در دومین دیدار خود برابر حریف کروات در شرایطی که 5 بر 1 در کمتر از 1 دقیقه تا پایان از حریف خود عقب بود با نتیجه 5 بر 5 برای داشتن امتیاز درشت و اخطار به پیروزی رسید و راهی نیمه نهایی شد.

بنا: از خدا می خواهم طلا #کشتی #المپیک2020 بگیریم

ساروی: صبح کشتی‌های خوبی انجام شد و توانستم پیروز شوم. امیدوارم در مسابقه بعدازظهر نیز به پیروزی برسم و فینالیست شوم.کشتی‌ اول معمولا سخت است چرا که بدن به اصطلاح باید راه بیفتد. امیدوارم هر چه جلوتر می‌رویم بهتر شوم. شناخت خوبی از رقبای دیگرم دارم و تلاش می‌کنم به دیدار نهایی برسم. گرایی :کشتی هست و سلیقه داور تاثیر دارد، اما من هم با اشتباهی که کردم، دو بارانداز خوردم. : یک فن من درآوردی زدم ( با خنده). اسم این فن سنجاب پرنده است و تنها چاره ای که برای برد داشتم، همین فن بود. دوست ندارم ببازم. برایم دعا کنید.

گرایی از فینال المپیک باز ماند

محمدعلی گرایی نماینده 77 کیلوگرم

محمدعلی گرایی نماینده 77 کیلوگرم #کشتی فرنگی در نیمه نهایی #المپیک2020 برابر حریف مجارستانی با نتیجه 6 بر 5 مغلوب شد و به رده بندی رفت. البته به خاطر فن زیبایی که گرایی زده بود در توییتر اتفاقات جالبی رخ داد:

در زیر تعدادی از بازتاب های توئیتری نسبت به فن زیبای گرایی را مرور می کنیم:

پوریا: قلب ایران با گرایی پرید دلپرچم ایران حلالت باشه کاکو شیرازی

منش: وقتی یه شیرازی بهت فن سنجاب پرنده میزنه، یعنی کاملا غافلگیرت کرده

شاعرباشی: امروز با سنجاب پرنده شروع شد و  ان‌شاءالله با پلنگ‌شکن هم تموم میشه.

محمد کلهر: نوجوون باشی و بچه شاه‌عبدالعظیم، مگه میشه کشتی نگیری؟ اون زمان فکر می‌کردم خفن‌ترین فن سالتو باراندازه و باحال‌ترین اسم هم «مشک سقا» یا نهایتاً «اشگل گربه». اما الله الله از #سنجاب_پرنده

محمدیکس: کشتی همیشه قشنگی های خودشو داره. وقتی میگن همیشه امید هست اینه! حریف کروات گیج بود نمیدونست چی شده!

آخرین تلاش و اولین طلا تاریخ

میلتادیس تنتوگلو، نماینده یونان در پرش طول، با پرش 8.41 متری با پشت سر گذاشتن رکورد 8.09 متر حریف کوبایی موفق به کسب مدال طلا #المپیک2020 شد، برای اولین بار در تاریخ المپیک طلای این رشته به نماینده کشور یونان می‌رسد.

نکته: کمیته بین المللی المپیک اعلام کرد، اعتراض “ریون ساندرز” ورزشکار آمریکایی روی سکو #المپیک2020 را بررسی می‌کند. ورزشکار آمریکایی دستان خود را به صورت X بالای سرش بالا برد تا اعتراض خود را به نژادپرستی نشان دهد. گفتنی است هرگونه اعتراض سیاسی در بازی‌های المپیک به هر شکل ممنوع است و با ورزشکاران برخورد می‌شود.

شنا

روز گذشته در رقابت های 4 در 100 متر مختلط زنان عینک شنای لیدیا جاکوبی، قهرمان کرال پشت آمریکایی، از چشمانش جدا شد تا زمان زیادی را زا دست بدهد تا تیم آمریکا را از گرفتن مدال در رقابت های 4 در 100 متر مختلط محروم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت شرط بندی(بدون فیلتر)